Rouwassortiment Mijdrecht

Rouwassortiment in Mijdrecht

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende een rouwassortiment in Mijdrecht of omstreken? Dan kunt u terecht bij bloemenwinkel Joflora. Naast ons ruime aanbod van bloemen, planten en accessoires, verzorgen wij ook rouwwerk. Voel u vrij om eens bij ons binnen te lopen en naar de mogelijkheden te vragen. Wij staan u graag te woord.

Wij zijn een zeer veelzijdige bloemist. Dit betekent dat wij ook al uw grafwerk kunnen verzorgen. Wij beschikken over de kennis om uw bloemstukken perfect te schikken zodat er een prachtig eindresultaat wordt bereikt. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met een geschikte rouwkransen, kistbedekking en meer.

Wij denken graag met u mee

Joflora uit Mijdrecht maakt voor u een rouwassortiment op maat. Wanneer u onlangs een dierbare heeft verloren komt er zoveel op u af, dat het fijn is wanneer iemand met u meedenkt. Daarom adviseren wij u graag, niet alleen bij de keuze van de kleuren en bloemsoorten, maar ook betreffende de houder. Wij hebben namelijk houders in diverse modellen.

Heeft u een vraag? Of wilt u meer weten over onze rouwassortimenten te Mijdrecht? Schroom niet om contact op te nemen, wij staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op 0297-752737, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

rouwassortiment mijdrecht