Rouwboeket Mijdrecht

Rouwboeket Mijdrecht

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende rouwboeketten in Mijdrecht? Loop dan eens binnen bij Joflora en ontdek ons ruime assortiment van boeketten in iedere prijsklasse. Indien gewenst kunnen wij natuurlijk ook een boeket voor u op maat maken. Laat ons dus gerust weten wat uw wensen zijn en geef ons eventueel een budget, dan gaan we voor u aan de slag.

Wanneer u onlangs een dierbare heeft verloren, komt er vaak erg veel op u af. Wij nemen graag uw zorgen een klein beetje uit handen. Wij denken met u mee over een passend rouwboeket bij ons in Mijdrecht. Geef ons een budget en leg uw wensen gerust uit, dan maken wij een passend boeket. Indien gewenst verzorgen wij ook kistbedekking en rouwkransen, maar ook complete rouwstukken. Een rouwstuk wordt gestoken in een speciale houder met waterhoudend steekschuim en is verkrijgbaar in diverse modellen. Ook bij kransen en rouwharten worden de bloemen in steekschuim gestoken. Een rouwstuk is daarom ook wat duurder dan een boeket, echter blijven deze wel een stuk langer mooi.

Contact

Naast rouwboeketten in Mijdrecht hebben wij ook complete rouwstukken in de meest uiteenlopende kleursamenstellingen en met diverse bloemsoorten. Wij verzorgen onder andere kransen, kistbedekking en prachtige biedermeiers. Loop gerust eens bij ons binnen om de mogelijkheden te bespreken, wij helpen u graag verder en denken met u mee. U kunt ook telefonisch of via het contactformulier contact opnemen.

rouwboeket mijdrecht