Bloemen Mijdrecht

Verse bloemen in Mijdrecht bij Joflora

Van harte welkom bij Joflora, waar u dagelijks terecht kunt voor planten en bloemen in Mijdrecht. Sinds 2013 is onze bloemenwinkel gevestigd in het centrum van Mijdrecht, maar wij zijn tevens goed bereikbaar voor klanten uit onder andere Uithoorn en Aalsmeer. Wilt u meer weten over ons assortiment en de service die wij bieden? Lees dan verder!

Geniet extra lang van uw boeket

Brengt u een bezoek aan onze winkel, dan zult u direct zien dat onze bloemen altijd vers van de kweker of van de veiling komen. Door dagelijks verse bloemen aan te bieden, kunt u extra lang van uw boeket genieten. Ook geeft u natuurlijk sneller een boeket cadeau wanneer u gegarandeerd bent van kwaliteit. Naast de verse bloemen die u in Mijdrecht aantreft, zijn er nog een aantal andere zaken kenmerkend voor Joflora:

  • Advies en hulp bij het samenstellen van een boeket
  • Bloemwerk voor diverse gelegenheden
  • Accessoires zoals vazen en potten om uw boeket compleet te maken
  • Iedere dag weer een ruim assortiment van planten en bloemen in Mijdrecht

Neem contact met ons op

Wilt u bloemen kopen in Mijdrecht of omstreken, voor welke gelegenheid dan ook? Bij Joflora staan we dagelijks klaar om de mooiste boeketten voor u samen te stellen. Wij luisteren graag naar uw wensen en de gewenste prijsklasse en gaan vervolgens voor u aan de slag. Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u bruids- of grafwerk laten maken? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen. En bent u toevallig in de buurt, dan kunt u natuurlijk ook langskomen in onze winkel om uw vragen te stellen.

Bloemen Mijdrecht