Bloemenwinkel Mijdrecht

Bloemenwinkel te Mijdrecht

Bent u op zoek naar een bloemenwinkel in Mijdrecht waar u terecht kunt voor de mooiste boeketten? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want bij Joflora staan we dagelijks voor u klaar met verse bloemen. Ons assortiment wordt dagelijks bijgevuld met bloemen die net van de veiling of van de kweker komen. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor diverse accessoires zoals potten en vazen. U kunt dus direct uw boeket compleet maken! Dit is ook een aanrader wanneer u een boeket cadeau wilt doen. Laat ons gerust weten voor welke gelegenheid u iets zoekt, dan kunnen wij u adviseren.

Ook voor rouwstukken en bruidsboeketten

Naast verse bloemen en planten, vindt u in onze bloemenwinkel te Mijdrecht ook rouwstukken en bruidsboeketten in de meest uiteenlopende kleursamenstellingen. Zo hopen we voor iedere klant iets aan te bieden dat aansluit bij zijn of haar smaak. Wanneer u rondloopt in onze winkel, zult u direct zien dat wij het bloemschikken uitstekend beheersen en passie hebben voor het vak. Wij kunnen overweg met zowel klassieke als moderne methoden van bloemschikken en daar profiteert u als klant van. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor het samenstellen van rouwstukken of bruidsboeketten, onze medewerkers staan voor u klaar.

Graag tot ziens!

Uiteraard staat het geven van een uitstekende service bij ons op nummer één. Wij houden bij het samenstellen van een boeket rekening met uw voorkeur en de gewenste prijsklasse. Door ons aanbod continu aan te vullen en nieuwe, verse bloemen aan te bieden, is ieder bezoek aan onze winkel de moeite waard! Graag tot ziens in onze bloemenwinkel te Mijdrecht.

Bloemenwinkel Mijdrecht