Planten Aalsmeer

Planten in Aalsmeer en omstreken koop u bij Joflora

Van harte welkom bij Joflora, een bloemenwinkel die gevestigd is in het centrum van Mijdrecht. Tevens zijn wij goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Uithoorn en Aalsmeer. U vindt bij ons planten en bloemen, maar ook voor rouw- en grafwerk kunt u bij ons terecht. Hieronder leest u meer over onze diensten.

Groot assortiment bloemen, planten en accessoires

Bij Joflora vinden we een uitstekende service belangrijk, maar ook bieden wij graag hoge kwaliteit. Wanneer u binnenloopt in onze winkel, zult u direct merken dat al onze bloemen vers zijn. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat u zo lang mogelijk van uw boeket of plant kunt genieten. Kunt u geen keuze maken of heeft u advies nodig? Geen probleem, wij kunnen u gerust het een en ander laten zien. Ook maken wij graag een boeket dat aansluit op uw wensen en uw budget. En heeft u een mooie plant gezien? Dan kunt u ook bij ons terecht voor mooie vazen of potten om hem direct thuis neer te kunnen zetten! Kortom; wij bieden alles betreffende bloemen en planten in Aalsmeer en omstreken aan. U kunt bij ons dus alles onder één dak vinden.

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u graag meer weten? Kom dan gerust eens binnen bij onze winkel en bekijk onze bloemen en planten. Wanneer u in Aalsmeer of omstreken woont, is het de moeite zeker waard om eens naar Mijdrecht te komen. De ervaren bloemist staat voor u klaar. Graag tot ziens!

 

Planten Aalsmeer