Bloemenwinkel Aalsmeer

Bloemenwinkel omgeving Aalsmeer

Houdt u, net als ons, wel van een mooie bos bloemen in huis? Een mooi boeket met verse bloemen geeft uw huis een frisse uitstraling en het ruikt ook nog eens heerlijk. En natuurlijk is het ook altijd leuk om een boeket cadeau te geven of te krijgen. In onze bloemenwinkel in Aalsmeer en omstreken helpen we u graag aan een boeket naar wens.

Bloemenwinkel AalsmeerBloemen zijn goed voor ons humeur

Wat veel mensen niet weten, is dat bloemen bijdragen aan de gezondheid. Ze hebben namelijk een positieve invloed op het humeur! Zo kan een bos bloemen op kantoor de werksfeer verbeteren en stress verminderen. Des te meer reden dus om wat vaker een mooi boeket met verse bloemen te kopen. Bij Joflora, een bloemenwinkel in de omgeving van Aalsmeer, kan iedereen slagen. Wij bieden naast verse bloemen en planten, ook rouwwerk en bruidsboeketten aan. Dankzij ons ruime assortiment is er voor iedere gelegenheid wel een passend bloemstuk te vinden. Ziet u niet direct wat u zoekt? Geen probleem, onze medewerkers staan klaar om iets moois voor u te maken. Wij luisteren graag naar uw voorkeuren en houden bij het bloemschikken rekening met uw budget.

Kom gerust eens kijken

Bent u op zoek naar een bloemenwinkel in de omgeving Aalsmeer? Joflora is gevestigd in het centrum van Mijdrecht maar tevens goed bereikbaar voor klanten uit de omgeving. Wij staan voor u klaar in onze mooie bloemenwinkel en kunnen u, indien gewenst, adviseren. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

   Contact     Meer informatie